Hvala što ste se prijavili

Pogledajte svoju poštu i potražite e-poruku koju smo Vam upravo poslali, a u kojoj je pojašnjeno što trebate činiti dalje.

 • Potvrdna e-poruka:
  “Potražite link kojim potvrđujete da želite primati naše e-poruke i potvrdite na link. “
  Nako što ste potvrdili pritiskom na link primit ćete novu e-poruku s informacijama o našim uslugama možete upoznati s uvjetima i skinuti obrasce za prijavu
 • Video e-poruka s uputama za prijavu
  Pročitajte uvjete za iznajmljivače i proučite uvjete otkazivanja koje želite primjeniti za svoj smještaj te preuzmite e-obrasce koji se nalaze u desnoj koloni.
 • Popuna e-obrazaca
  Dostavite u potpunosti točno i cjelovito popunjene obrasce e-porukom, poštom ili osobno. Ujedno pošaljite na admin@rent-zagreb.com rješenje o kategorizaciji smještaja i tlocrt smještaja – moguće je poslati i razumljivu vlastoručnu skicu.
 • Fotografije i video
  Pripremite Više od 15 kvalitetnih novijih fotografija smještaja (min. rezolucije a×b pix). Ukoliko želite nazovite nas i dogovorite snimanje u HDR tehnologiji !
  Rent Zagreb također omogućava i prezentaciju smještaja u obliku videosnimke.
 • Objava izlista
  Nakon što Vas obavijestimo da smo završili uvrštenje Vašeg smještaja dužni ste provjeriti točnost svih navedenih podataka i obavijestiti nas neodložno pismenim putem o primjećenim nedostacima, netočnostima i sl.

U slučaju da niste primili e-poruku provjerite svoj spam pretinac!

Administrator  +385914440786 Vaš Rent Zagreb

Ukoliko niste u mogućnosti pronaći poslane Vam e-poruke popratite slijedeći link kako bi pronašli obrasce za prijavu za-iznajmljivace-smjestaja